Upisi u Školu nogometa

NK Mladost-Buzin poziva sve zainteresirane djevojčice i dječake da se upišu u našu školu nogometa. Upisi se obavljaju tokom cijele godine.

Škola nogometa NK Mladost-Buzin, koja se nalazi na našem igralištu u Zagrebačkom naselju Buzin, je zabavan način za mlade ljude da se uključe u nogomet i provode vrijeme učenja novih vještina.

Osim otkrivanja mladih talenata i stvaranja zdravih mladih ljudi - sportaša, naša Škola nogometa također pruža fantastično obrazovanje za naše članove kako bi im se osiguralo da maksimalno pokažu svoj potencijal na i izvan terena. Treninge u školi nogometa vode licencirani treneri s dugogodišnjim iskustvom koji djeci omogućavaju stvaranje novih prijatelja i razvoj vještina i samopouzdanja, u zabavnom i sigurnom okruženju. Treneri u školi nogometa uvijek će nastojati razviti povjerenje, poštovanje, fair play i timski rad, kao i dobru zabavu.

Polaznici naše škole natječu se u ligama Zagrebačkog nogometnog saveza odnosno čak četiri selekcije (juniori, kadeti, pioniri i mlađi pioniri) u ligama Hrvatskog nogometnog saveza - NS Središte (Grad Zagreb, Zagrebačka županija, Krapinsko-zagorska županija, Karlovačka županija, Sisačko-moslavačka županija). Posebno smo ponosni na uzraste pionira i mlađih pionira koji nastupaju u prvom rangu natjecanja - 1.NL Centar (mlađi pioniri). Uz natjecatelje, organiziranu aktivnost imamo i za najmlađe, vrtićance, našu nogometnu školicu te selekciju djevojčica. Također, nastupamo i na turnirima u organizaciji prijateljskih klubova u Zagrebu, Hrvatskoj i Europi. Na taj način svi polaznici škole dobivaj priliku sudjelovati u aktivnostima svoje momčadi. Kod nas nitko ne sjedi na klupi.

Sva djeca koja prvi puta dolaze u školu nogometa moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja. Za sve one koji nisu sigurni da li bi htjeli trenirati kod nas i biti dionašeg tima omogućavamo besplatno treniranje prvih tjedan dana. Najbolje je doći u Klub u radno vrijeme Tajništva Škole nogometa ili prije termina treninga generacije djeteta se javiti treneru (Tjedni raspored aktivnosti).

KONTAKTI:
Koordinator ŠN: 092/247-1843 (Ante)
Tajništvo Škole nogometa: 092/254-1116
Klupski mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Za sve informacije i upite vezane za rad škole odgovor će vam dati treneri po godištima ili nas posjetite u radno vrijeme tajništva ŠN (objavimo uz tjedni raspored aktivnosi). Također upite možete poslati i preko kontakta.

Povezani sadržaji:

 

Pratite objave službenih klupski stranica na društvenim mrežama

Facebook: www.facebook.com/nkmladostbuzin