Otvoreni poziv za donacijom/sponzorstvom

Ovime otvoreno pozivamo sve koji su u mogućnosti donacijom/sponzorstvom podržati rad našeg amaterskog nogometnog kluba, konkretno djece iz Škole nogometa Mladost-Buzin.

Donirati se može u robi ili uplatom donacije u novcu na račun kluba:

  • IBAN: HR6323900011100131027
  • Model / Poziv na broj:  HR00 1946
  • Opis: Donacija

ili možemo ugovoriti neki od vrsta sponzorstava (npr. objava banera na igralištu, na dresu ili sl.).

Dokumenti

 s kojima možete realizirati donaciju/sponzorstvo ili nas kontaktirajte na: 091/4608-001 (Predsjednik); Tajništvo ŠN: 092/254-1116, E–mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.        


U postupku smo ugovaranja/obnove godišnjih sponzorskih ugovora za:

  • reklamne bannere na novoj ogradi na igralištu (2000kn/god., draft ugovora dostupan je na https://bit.ly/3DYtk2L ),

  • reklame na klupskom kalendaru za 2023. godinu (500kn/logo),

dok nas za ostale lokacije (veći reklamni prostori, dres, web) odnosno za poseban sponzorskih aranžman kontaktirajte


Nogometni klub Mladost Buzin kroz cijelu svoju povijest veliku pažnju posvećuje radu s djecom te u našoj  Školi nogometa trenira i natječe preko tristo djece, kako iz samog naselja Buzin tako i s cijelog područja Novog Zagreba ali i šire. Klub je ove godine ostvario povjesni sportski rezultat i plasman u prvi rang natjecanja u kategoriji mlađih pionira koji uz naše pionire natječu u HNS 1.NL Centar. Također, i ostale kategorije natječu se u jednako visokim stupnjevima natjecanja (limači i zagići 2 rang, kadeti i juniori 3!) te je Škola nogometa kao nositelj kvalitete prepoznata i cijenjena po radu i rezultatima.  

O KLUBU: Nogometni klub Mladost-Buzin, udruga upisana u registar sportskih udruga, osnovan je 1946. godine sa nizom uspjeha i nogometnom tradicijom u seniorskom nogometu te u radu s mladeži. Selekcije Kluba aktivno sudjeluju u službenim natjecanjima Hrvatskog nogometnog saveza (dvije slekcije igraju prvu ligu), Zagrebačkog nogometnog saveza te na domaćim i međunardnim turnirima - od kojih neke i sami organizamo. Klub, sukladno ciljevima osnivanja, sustavno djeluje na razvoju sporta s naglaskom na odgoj mladeži kroz aktivnosti naše Škole nogometa. Dodatno, u našem klubu nalazi se sjedište i Komisije za veterane ZNS-a te su naši veterani bili i državni prvaci. O povijesti i tradiciji kluba opširnije možete pročitati na sljedećoj poveznici: www.nk-mladost-buzin.hr/klub/73-povijest-kluba

Stoga Vas pozivamo da u okviru mogućnosti donacijom/sponzorstvom podržite rad našeg amaterskog nogometnog kluba, konkretno djece iz Škole nogometa Mladost-Buzin. Prikupljena sredstva iskoristili bi za nabavku sportskih rekvizita, za još bolje uvjete rada ŠN kao i za obilježavanje 15. obljetnice kontinuiranih uspjeha i rasta ŠN.

Stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije i zahvaljujemo na angažmanu.

NK Mladost-Buzin

 

DONACIJE 2022:


Tražili smo sponzora a dobili donatora selekcije JUNIORA, naših izvrsnih momaka koji nastupaju u ligama NS Središta Zagreb te je za ekipu osiguran klupski komplet dresova.
Nabavna vrijednost kompleta dresova (18+2) s tiskom iznosila je 5.500kn što je donirano u ukupnom iznosu. HVALA donatoru u ime momaka i cijelog kluba!


 
Donirana je oprema za selekcije pionira i mlađih pionira, 15 lopti, kapice, markeri, prepone, ljestve... Donator je izašao u susret s donacijom lopti i odobrenjem značajnog rabata na opremu. Hvala!

Klupskim sredstvima zamijenili smo 7 od 13 reflektora na pomoćnom igralištu, našem "Velom Joži", sa LED reflektorima - manjim potrošačima. Zahvaljujemo donatoru usluga montaže, najma dizalice i ostalog potrošenog materijala.

 
U Klub su "sletjele" 3 pro lopte, s naznakom "donacija za seniore"💪 Hvala!
 
 
Inicijativa je krenula od roditelja, poslali smo zamolbu i dogovorili donaciju. Od donacije i nešto klupskih sredstava kupljene su lopte za ŠN. 30 komada za najmlađe... Hvala!

Sponzorstvom i dijelom vlastitih sredstava smo nabavili materijal za uređenje terase u klupskog lokala, a radovi i usluge su nam donirani od prijatelja kluba! U ime svih koji uživaju na zatvorenoj terasi svima VELIKO hvala!


Dokument: