Otvorena zamolba za donacijom/sponzorstvom

Nastavno na situaciju s drastičnim poskupljenjem energenata koje je pogodilo poduzetnike, a u koju kategoriju je svrstan i naš klub (samo za plin u prosincu 2021. dobili smo račun od nevjerojatnih 21.500kn https://bit.ly/3AMiGuj , od ljeta 2022 drastično je poskupila struja ), nažalost nismo u mogućnosti ostvariti planirane nabave i aktivnosti za normalno funkcioniranje kluba kroz 2022. godinu.

Ovime otvoreno pozivamo sve koji su u mogućnosti donacijom/sponzorstvom podržati rad našeg amaterskog nogometnog kluba, konkretno djece iz Škole nogometa Mladost-Buzin. Prikupljena sredstva iskoristili bi za nabavku sportskih rekvizita, za rad ŠN.

Donirati se može u robi ili uplatom donacije u novcu na račun kluba:

  • IBAN: HR6323900011100131027
  • Model / Poziv na broj:  HR00 1946
  • Opis: Donacija

ili možemo ugovoriti neki od vrsta sponzorstava (npr. objava banera na igralištu, na dresu ili sl.).

Na dnu su objavljena dva odokumenta, Zamolba za donacijom i Draft Ugovora o sponzorstvu (baner) s kojima možete realizirati donaciju/sponzorstvo ili nas kontaktirajte.

Nogometni klub Mladost-Buzin, udruga upisana u registar sportskih udruga, osnovan je 1946. godine sa nizom uspjeha i nogometnom tradicijom u seniorskom nogometu te u radu s mladeži. Selekcije Kluba aktivno sudjeluju u službenim natjecanjima Hrvatskog nogometnog saveza (dvije slekcije igraju prvu ligu), Zagrebačkog nogometnog saveza te na domaćim i međunardnim turnirima - od kojih neke i sami organizamo. Klub, sukladno ciljevima osnivanja, sustavno djeluje na razvoju sporta s naglaskom na odgoj mladeži kroz aktivnosti naše Škole nogometa. Dodatno, u našem klubu nalazi se sjedište i Komisije za veterane ZNS-a te su naši veterani bili i državni prvaci. O povijesti i tradiciji kluba opširnije možete pročitati na sljedećoj poveznici: www.nk-mladost-buzin.hr/klub/73-povijest-kluba

Nogometni klub Mladost Buzin kroz cijelu svoju povijest veliku pažnju posvećuje radu s djecom te u našoj Školi nogometa trenira i natječe nekoliko stotina djece, kako iz samog naselja Buzin tako i s cijelog područja Novog Zagreba ali i šire. Klub je 2021 godine trebao svečano proslaviti 75-u a Škola nogometa 15-u obljetnicu osnivanja, što smo, zbog situacije sa epidemijom i porasta cijene energenata, odgodili za neko "sretnije" vrijeme.

Stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije i zahvaljujemo na angažmanu /pomoći.

NK Mladost-Buzin

DONACIJE 2022:


Tražimo sponzora-e selekcije JUNIORA, naših izvrsnih momaka koji nastupaju u ligama NS Središta Zagreb čime bi im sponzor osigurao komplet dresova.
Nabavna vrijednost kompleta dresova (18+2) iznosi 5.500kn dok je priprema i tisak reklamnog banera (4m2) cca 250kn pa ciljamo sponzorstvo u ukupnom iznosu od 6.000kn.
Predlažemo / tražimo 3 (tri) sponzora sa po 2000kn kojima smo spremni osigurati reklamni baner na igralištu i/ili reklamu na juniorskom dresu.
Za sve informacije stojima na raspolaganju na klupske kontakte, u tajništvu ili preko trenera 098/9767-093 (trener Slaven)


 
Donirana je oprema za selekcije pionira i mlađih pionira, 15 lopti, kapice, markeri, prepone, ljestve... Donator je izašao u susret s donacijom lopti i odobrenjem značajnog rabata na opremu. Hvala!

 
U Klub su "sletjele" 3 pro lopte, s naznakom "donacija za seniore"💪 Hvala!
 
 
Inicijativa je krenula od roditelja, poslali smo zamolbu i dogovorili donaciju. Od donacije i nešto klupskih sredstava kupljene su lopte za ŠN. 30 komada za najmlađe... Hvala!

Dokument: